У складному процесі виробництва пюре та м’якоті з фруктів і ягід компанія ProFruit Machinery використовує інноваційне та сучасне обладнання.
Процес починається з розвантаження свіжої продукції за допомогою точного перекидача контейнерів UNLOADER 800, який швидко переходить до процесу сортування, що полегшується нашим вдосконаленим сортувальним конвеєром.
Після сортування продукт миється і подрібнюється за допомогою елеваторного млина для миття фруктових бульбашок AQUAMILL. Якщо ягоди надходять попередньо вимитими, процес може бути виконаний за допомогою дробарки для ягід і фруктів.
Фруктово-ягідне пюре подається мононасосом для фруктового пюре до теплообмінника типу «труба в трубі», який забезпечує ідеальну температуру пресування продукту.
Для дрібних ягід і фруктів машина для видалення кісточок DESTONE 500-1000-2000 на 1-му етапі видаляє всі небажані елементи, в той час як великі кісточкові фрукти проходять трансформаційний процес на 2-му етапі видалення кісточок, забезпечуючи вилучення пюре і м’якоті.
Ви можете зброджувати пюре в наших резервуарах з нержавіючої сталі для виробництва дистиляту або, якщо ви виробляєте нектар з м’якоті, то наш закритий резервуар з нержавіючої сталі з мішалкою – найкращий варіант для зберігання і змішування соку. За допомогою гомогенізатора соку забезпечується стабільність якості продукту, що відповідає найвищим стандартам смаку і текстури.
На завершальному етапі переробки сік проходить пастеризацію для забезпечення безпеки та продовження терміну зберігання. Підприємства можуть вибрати між дизельним/газовим пастеризатором HEAT 500/1000 або електричним пастеризатором ECO HEAT 300/500, кожен з яких пропонує надійні можливості пастеризації.
Нарешті, за допомогою нашого автоматичного наповнювача пакетів «Bag in Box» і «Stand up Pouch» AUTOFLOW або моноблочної станції для наповнення і закупорювання пляшок, підприємства можуть без особливих зусиль пакувати свої кісточкові соки, гарантуючи, що вони будуть добре підготовлені до дистрибуції та споживання.