ProFruit Machinery створює надійні машини для переробки овочів. Ми пропонуємо рішення для багатьох овочів, включаючи моркву, імбир, буряк і листову зелень.
Процес з використанням нашого обладнання починається з перекидача контейнерів UNLOADER 800, який ефективно справляється з подачею овочів на технологічну лінію. Потім сортувальний конвеєр сортує овочі, гарантуючи, що тільки найкращі продукти потраплять на наступний етап.
Після очищення та полірування коренеплодів, вони потрапляють в елеваторну мийну машину AQUAMILL для завершення процесу миття та подрібнення овочів у пюре для подальшої переробки. Той самий етап відбувається з листовими овочами, такими як шпинат, салат, салати.
Виділення соку полегшують наші стрічкові преси POWERPRESS, відомі своєю продуктивністю від 400 кг/год до 3000 кг/кг. Ми зосереджуємося на легкому та ефективному вичавлюванні овочевого соку зі збереженням якості.
Ефективне управління відходами забезпечується за допомогою гвинтового конвеєра для віджатого пюре, який безперешкодно транспортує залишки овочевого пюре, мінімізуючи відходи та максимізуючи ефективність всієї технологічної лінії.
Перероблені овочі переміщуються в наші спеціалізовані резервуари з нержавіючої сталі, призначені для ефективного збору. Дуже часто овочевий сік змішують з яблучним, апельсиновим або іншими фруктовими соками, щоб полегшити і збільшити час зберігання соку. Таким чином, наші пастеризатори ECO HEAT або HEAT можна використовувати для запобігання бродінню соку. Якщо соки пропускають етап пастеризації, їх можна безпосередньо розливати в пляшки за допомогою нашого ручного наповнювача пляшок GRAVITY або вакуумного наповнювача пляшок.
Завдяки надійному досвіду ProFruit Machinery в галузі обладнання для переробки овочів, підприємства можуть впевнено виробляти високоякісний овочевий сік.